Yksityisasiakkaat ovat tervetulleita!

Lampun pidike E14

Lampunpidin E14, jota kutsutaan myös jokapäiväisellä kielellä - pieni asennus - on saatavana moninaisina malleina, sileinä lampunpidikkeinä, kierteillä varustetuilla lampunpidikkeillä, korkeilla lampunpidikkeillä ja sisäisillä maadoitusruuveilla varustetuilla lampunpidikkeillä. Kaikilla lampunpidikkeillä tällä puolella on kiinnityspidike M10x1mm nippalanka. Mutta aloitamme esittämällä lampunpitimen 3 osaa - jos ajatellaan lampunpidikettä, joka seisoo valonlähteen ollessa ylöspäin:

KALOTT Alaosaa kutsutaan kaleotiksi, ja siellä on kolme versiota. (a) Matalastandardinen kalotti, joka on yleisin. b) korkea calotte, joka sopii, kun haluat olla samansuuntaisia ​​lampun pidikkeessä olevien 2x2 lankojen kanssa, kun tila on suurempi. c) korkea ristikko sisäänrakennetulla maadoitusruuvilla ja on todella kätevä käyttää esimerkiksi barokin kruunun keskiosassa, kun saat yksinkertaisen mukavan maapallon kaltevuuden. Tarvitset vain yhden, jossa on maadoitusruuvi, ja muita, joita voit käyttää tavallisina korkean kalotin kanssa. Tarvitset vain yhden maadoitusyhteyden maadoitukseen

ASENNUSOSA Aseta osa on lampun pidikkeen sisällä oleva osa, johon liität johdon. Tässä ajatteleminen on laittaa osa paikoilleen lampun pidikkeeseen, jotta se ei luiskahdu tai makaa kourussa. Toinen yksityiskohta, joka on muistettava, on se, että kaikissa hyväksytyissä lamppujen pidikkeissä on lukitusholkki, joka on suunniteltu lukitsemaan lampunpidikkeen MANTEL kolmas osa tahattoman purkamisen estämiseksi. Tarkista, mihin se on asennettavissa, jotta tunteisit olosi mukavaksi, jos joudut poistamaan lampun pidikkeen.

MANTEL Vaippa on sitten yläosa, johon valonlähde on kiinnitetty, ja sitä on saatavana 2 mallina. a) sileä takki b) kierteitetty takki. Kierteitetyn lamellitelineen on tarkoitus asentaa lampun varjostin täydentämällä tällä sivulla näkyviä näyttörenkaita. Mutta monet ihmiset valitsevat kierteitetyn mallin ulkonäön vuoksi, missä se voi olla "tiukempi"

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi