Puhelin +468-409 510 40
puhumme ruotsia ja englantia

Johtoholkit-Eristeet

Eristysjohtoholkit, kuten holkki, vedonpoisto, kitkaholkki, eristyslisäosa, päätyholkki kuuluvat eristysmateriaalien ryhmään.
Holkki on: muovi- tai kumirengas, joka asetetaan kohtaan, jossa lampun johto kulkee metallikotelon lisäeristeenä sähköiskun välttämiseksi.
Vedonpoistaja on eräänlainen eristävä yksityiskohta, jossa sen on myös estettävä lampun johdon vetäminen irti kiinnikkeestä esimerkiksi lampun pidikkeessä ja vältettävä sähköiskua.
Kitkaholkki on: ei ehkä oikeastaan ​​kuulu tähän ryhmään, mutta sijoitamme sen joka tapauksessa tähän. Kitkaholkkia voidaan käyttää lampun pidikkeen ja lampun rungon välillä estämään liukuminen pintojen välillä. Voidaan käyttää myös pehmeänä välikappaleena herkille materiaaleille, kuten posliinille.
Eristyslevy on: samanlainen kuin holkki, mutta sitä käytetään suuren ja pienen lampunpidikkeen sisällä. Sitä suositellaan erittäin tärkeänä, koska on tavallista, että lampun johdon hankautumista tapahtuu vain lampun pidikkeen sisällä.
Päätyholkki on: pehmeä hieno eristys, joka voi korvata eristysosan. Päätyholkilla on nimensä, koska sitä käytetään päätyholkkina lamppuputkien, kuten putkenipien, päissä.
Vedonpoistaja on eriste, joka lukitsee lampun johdon tai virtajohdon. Messinkin tai muun metallin vedonpoistossa on sisäänrakennettu eriste. Lukulampun kuvassa näet vedonpoiston. Vedonpoistajia on saatavana ulkokierteessä eripituisina. Tämä johtuu siitä, että kuten kuvassa näkyy, etäisyyden antaminen koteloon. Vedonpoistimen asentamiseksi suoraan lampun pidikkeeseen ovat mieluimmin pituudet 3-5 mm.

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi