Lampun johdon vedonpoisto

Tällä sivulla esitellään artikkeleita, mihin niitä käytetään ja miksi. Teille on selvää, että olette kokeneita, mutta käännymme myös alueen täysin uusien saapujien puoleen.

Mutta se on niin surullista, että olemme nähneet jossain julkisessa ympäristössä, että joku on jättänyt huomioimatta vedonpoiston, kun lampunpitimet roikkuvat vapaasti lamppujohdoissa.

Joten otamme sen alusta alkaen. Vedonlievityksen tarkoituksena on:

Estä lampun johto irtoamasta virtalähteestään (pistoke) tai energianvastaanottimesta (lampun pidikkeestä) jatkuvan vetämisen tai tahattoman raskas kuormituksen aikana.

Vedonpoistaja: vetolujuutta on saatavana useina variaatioina, joista osa toimii myös nostovarsina. Useat ovat samanaikaisesti pistorasian jatke - nippa. Toiminto on, että lamppujohdon mahdollinen vetäminen tai jatkuva vetokuormitus tulee estää sähkökytkennän kiinnike. Jos haluat asentaa ja ripustaa lampunpidikkeen johtoon - mikä on suosittua tehdä - sinun tulee käyttää sopivaa vedonpoistajaa.

Tulpan ja muiden liittimien jännitysvaimennus on sisäänrakennettu.

Valikoima on suuri, joten ota yhteyttä, jos haluat neuvoja.

 

 

 

Johdon läpivienti

Voi olla mikä tahansa. Jotain, joka suojaa tavalla tai toisella pääasiassa virtajohtoa kulumisvaurioilta. Kaapelin liitäntä pitää virtajohdon paikoillaan.

Metallilaipanippa ei ehkä estä hankautumista - joten on suositeltavaa täydentää ns. päätykorkki.

Johdon läpivienti

 

 

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi