Puhelin +468-409 510 40
puhumme ruotsia ja englantia

Henkilötietojen käsittely

Suostumus henkilötietojen rekisteröintiin

Kun teet tilauksen Trevon Belysningsmaterial.se -nimellä, jota kutsutaan myös Trevon Lightingmaterial, sinun on annettava henkilökohtaiset tiedot, kuten: henkilökohtainen tai organisaation numero vain, jos valitset Oma lasku, muuten se on nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelin numero, joka meidän on ymmärrettävä.

Jaetaanko tietoja kolmansien osapuolten kanssa?

Tietosi jaetaan Visma Spcs: n kanssa toimitussopimuksemme mukaisesti. Olemme allekirjoittaneet avustajasopimuksen heidän kanssaan. Henkilökohtaiset tietosi paljastetaan kolmansille osapuolille vasta, kun valittu maksutapa edellyttää, että lähetämme nämä tiedot edelleen. Henkilötietoja ei myydä kolmansille osapuolille.

Oikeus käyttää tietojani

GDPR: n mukaan sinulla on oikeus käyttää rekisteröimiämme tietoja. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojen oikaisemista tai täydellistä tunnistamista. Ota yhteyttä kundsvar@trevon.se tai +468-409 510 40, niin autamme sinua.

Henkilötietojen käsittely Jos uskot, että emme millään tavoin täytä henkilötietojen käsittelyä koskevia vaatimuksia, voit ottaa yhteyttä tietotarkastusvirastoon.

Muista: Voit pyytää, että tietosi tunnistetaan milloin tahansa. Henkilötietojen säilyttämistä järjestelmässä ei vaadita.

Päivitetty 2019-08-15

Björn Östervall

GDPR-päällikkö Trevonin

TeamTrevon

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi