Henkilötietojen käsittely

Suostumus henkilötietojen rekisteröintiin

Kun teet tilauksen Trevon Belysningsmaterial.se-sivulle, sinun on annettava henkilökohtaiset tiedot, kuten: vain henkilökohtainen tai organisaation numero, jos valitset Oman laskun, muuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, joka meidän on ymmärrettävä.

Jaetaanko tietoja kolmansien osapuolten kanssa?

Tietosi jaetaan Visma Spcs: n kanssa toimitussopimuksemme mukaisesti. Olemme allekirjoittaneet sopimuksen heidän kanssaan. Henkilökohtaiset tietosi paljastetaan kolmansille osapuolille vasta, kun valittu maksutapa vaatii näiden tietojen välittämistä. Henkilötietoja ei myydä kolmansille osapuolille.

Oikeus käyttää tietojani

GDPR: n mukaan sinulla on oikeus käyttää rekisteröimiämme tietoja. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojen oikaisemista tai täysin tuntematonta. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kundsvar@trevon.se tai +468-409 510 40 ja autamme sinua.

Henkilötietojen käsittely Jos sinusta tuntuu, että emme millään tavoin täytä henkilötietojen käsittelyä koskevia vaatimuksia, voit ottaa yhteyttä tietotarkastusvirastoon.

Huomaa: Voit pyytää, että tietosi poistetaan milloin tahansa. Ei vaadita, että henkilötietoja säilytetään järjestelmässä.

Päivitetty 2019-08-15

Teksti käännetty Google Translate

Björn Östervall
GDPR Manager at Trevon LightingMaterials.se

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi